Energitjek og energirådgivning i Næstved, Ringsted og Vordingborg

​Udnytter I energien optimalt i dit hjem eller din virksomhed? Hvis du tøver, skal du overveje at få lavet et energitjek. Ofte er der penge at spare på at få professionel energirådgivning med udgangspunkt i et energitjek af husets el-forbrug. Det gavner både pengepung og miljø og tjener sig hurtigt ind igen. Hos Bro El-Service tilbyder vi energitjek og energirådgivning til private og virksomheder i området omkring Næstved, Vordingborg og Ringsted.

Spar penge med et energitjek

Med et energitjek får du undersøgt, om hjemmet indeholder skjulte strømslugere, og du finder ud af, hvordan dit elforbrug fordeler sig. Vi ser jeres el-artikler gennem i sømmene og laver overslag over, hvor meget du kan spare ved at skifte ud. På den baggrund laver vi en energirådgivning, som viser, hvor du fremover skal skifte ud eller optimere for at spare mest muligt på el-regningen. 

Energirådgivning viser vejen

En energirådgivning er en langtidsinvestering, der viser vejen for fremtidige udskiftninger eller renoveringer. Den teknologiske udvikling går stærkt, og mange kaster ærgerlige penge efter et unødvendigt højt strømforbrug, fordi dele af deres el-installationer og elektriske udstyr er forældede.

Mange bliver overraskede over, hvor meget de kan spare ved at gå rationelt til værks og få foretaget energitjek og energirådgivning en gang for alle i stedet for blot at skifte tilfældigt ud, når tingene engang går i stykker.

Ring på telefon 40 74 11 04 eller skriv til vores e-mail info@broelservice.dk​, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med energitjek og energirådgivning i Ringsted, Vordingborg eller Næstved.

Bro El-Service v/Anders Bro Andersen

​✰✰✰✰✰​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 16 anmeldelser på Håndværker.dk​