Eltavle opføres i Ringsted, Næstved og Vordingborg

​Hos Bro El-Service tilbyder vi professionel udskiftning af din eltavle i området omkring Næstved, Vordingborg og Ringsted. Elektriker Anders Bro Andersen, som står bag firmaet, har mange års erfaring i udskiftning af eltavler og er din garant for, at en ny eltavle lever op til lovgivningen inden for området. Vi har stor ekspertise i at udskifte eltavler, og vi sætter en ære i at finde den løsning, der passer til dit behov og budget.

Vi kan installere en helt ny eltavle, hvis du ønsker det, men det er også muligt kun at få skiftet enkeltdele som gruppeafbryderen eller hovedafbryderen. Det behøver ikke at være dyrt, hvis der er bøvl med eltavlen, og vi kan altid rådgive dig om, hvad der er den billigste og bedste løsning til dit behov. Vi udskifter også gamle hfi-relæer eller selve målerammen, hvis det er nødvendigt. 

Din garanti for, at din eltavle er i orden

Vi sætter en ære i at gøre det nemt for kunden at få installeret ny eltavle eller andet elektrikerarbejde. Vi kommer til den aftalte tid, vi giver dig god og kvalificeret rådgivning, og vores priser er altid fair og gennemskuelige. Hos os er der ingen skjulte gebyrer eller tillæg - kun en dygtig elektriker til den aftalte pris.

Vi monterer og tester din eltavle for dig, så du kan være helt sikker på, at det hele bare spiller. Vil du vide mere om at få ny eltavle? Ring på telefon 40 74 11 04 eller skriv til os e-mail info@broelservice.dk.

​​

Bro El-Service v/Anders Bro Andersen

​✰✰✰✰✰​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 16 anmeldelser på Håndværker.dk​